Перейти до вмісту

Повторення – шлях до успіху: посібник для підготовки до ЗНО

Повторення - шлях до успіху

Повторення – шлях до успіху

Оновлене видання (2019 р.) посібника “Повторення – шлях до успіху” для підготовки до ЗНО – додані нові теми та автори з української мови та літератури.

ЗАМОВИТИ

У розділі «Українська мова» посібник містить виклад теоретичних положень шкільного курсу української мови і тестові завдання.

У розділі «Українська література» подано виклад теоретичних знань з української літератури, орієнтованих на шкільне тестування. У ньому подано короткі біографічні відомості про письменників, огляд творчості, ідейно-тематичний аналіз програмових творів, а в окремих випадках стислий переказ їх змісту, відомості з теорії літератури, а також 5 варіантів тестів, кожен із яких містить 24 тестові завдання.

Мета посібника: допомогти старшокласникам у самопідготовці до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і української літератури.

Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією з української літератури Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України Протокол № 3 від 14 червня 2016 року. Лист Інституту модернізації змісту освіти №21/12-Г-400 від 17.06.2016.

Ціна: 200 грн.

[button link=”https://goo.gl/forms/FLIzBTktblVnFf2C3″] ЗАМОВИТИ[/button]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.