Перейти до вмісту

Р. Бейден-Поуелл. Порадник виховникам

Порадник виховникам

Бейден-Поуелл оф Ґілвелл Роберт. Порадник виховникам. -Івано-Франківськ: Місто-НВ, 2012. – 72 с.

ISBN 978-966-428-273-1

Ціна: 15 грн.

Цей посібник укладений основоположником світового скаутського руху генералом Бейден-Поуеллом у 1919 році і дає ідеологічне підґрунтя для вишколу скаутмастрів (умовний пластовий відповідник — члени Кадри Ви- ховників УПЮ). Книга написана спеціально для учасників міжнародних тренінгових курсів скаутмастрів «Wood Badge», які в тому році вперше були проведені в Ґілвелл Парку поблизу Лондона і проходять там щорічно дотепер, а також і в багатьох країнах світу, в яких скаутинг набільш розвинутий.

Посібник є базовим у самовихованні скаутських виховників молоді у світі настільки ж, наскільки «Пластування для хлопців» є ключовим орієнтиром у самовихованні юнацтва. Це перше видання посібника українською мовою, яке має меті підвищити ефективніть успішного позашкільного виховання молоді в національному скаутському русі.

Видання здійснено в рамках проекту «Скаутинг для ромів», який спільно реалізують Пласт — Національна скаутська організація України, Союз словацьких скаутів (Svaz slovenskych skautov) та Міжнародний фонд «Відродження». Цей проект в цілому, а дане видання зокрема, наочно демонструють, що скаутинг не має національних кордонів і є спільним для всієї молоді світу. Відтепер найкраща світова методика самовиховання молоді, а значна частина її принципів викладена саме у цьому посібнику, стала доступною для виховників всієї української молоді, незалежно від її національного походження.

[quickshop product=”Бейден-Поуелл. Посібник”]

*

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.